Blogger Templates

Assalamualaikum....

hai semua...
ini adalah page baru dan mungkin hanya beroperasi dua bulan ni sahaja...
(bergantung kepada keupayaan dan keinginan saya)
kat sini ada pelbagai jenis tudung express dan shawl...
so nantikan okeh???
segala kekurangan harap dimaafkan..

hope korang suka and enjoy beli disini... :)

Followers

Saturday, July 16, 2011

pakai dua inner


okeh... ada kesalahan ayat di situ... sory xperasan.. lepas dah siap baru perasan, malas dah nak edit.... saje try pakai dua inner... pelik?? but i feel awesome!! ♥ rasanye ade je jual inner mcm ni tp sy xpenah jumpe... so that why saya buat mcm ni....

*inner neck 2 xdiperlukan,, sy pakai sebab nak tutup rambut dan leher je... @ anda boleh gunakan inner neck dengan inner biasa... bergantung atas keselesaan masing2... :)

selamat mencuba (kalau nak cuba la.. hehe)


dapat inner di sini

3 comments:

admin said...
This comment has been removed by the author.
Syafiq Salim said...

buat pkai laptop ke apa ??
haha... senyum laa sikit... serius jerk..haha...
keep it up bebeh :D

eyna lollipop said...

uhuhu.. yurp...
2 la.. i xbiasa u beraksi depan cam ni....
kui3....