Blogger Templates

Assalamualaikum....

hai semua...
ini adalah page baru dan mungkin hanya beroperasi dua bulan ni sahaja...
(bergantung kepada keupayaan dan keinginan saya)
kat sini ada pelbagai jenis tudung express dan shawl...
so nantikan okeh???
segala kekurangan harap dimaafkan..

hope korang suka and enjoy beli disini... :)

Followers

Saturday, July 16, 2011

pakai dua inner


okeh... ada kesalahan ayat di situ... sory xperasan.. lepas dah siap baru perasan, malas dah nak edit.... saje try pakai dua inner... pelik?? but i feel awesome!! ♥ rasanye ade je jual inner mcm ni tp sy xpenah jumpe... so that why saya buat mcm ni....

*inner neck 2 xdiperlukan,, sy pakai sebab nak tutup rambut dan leher je... @ anda boleh gunakan inner neck dengan inner biasa... bergantung atas keselesaan masing2... :)

selamat mencuba (kalau nak cuba la.. hehe)

video

dapat inner di sini

inner lawa..


RM10 sahaja termsuk postage..
inner biasa...... 
just yellow still AVAILABLE

ini yang saya cuba pakai... inner warna kuning..


inner keras
SOLD OUT

inner neck... :)

Barang panas!!! baru je sampai dah terjual 3.. dapatkan cepat sementara stock masih ade!!! :)


hanya RM16 SAHAJA!!!
(termasuk postage)
just light blue and blue still AVAILABLE

Saturday, July 2, 2011

cuba pashmina


assalamualaikum...
dah tak tahu nak buat apa....
saya cuba salah satu pashmina yang saya nak jual...
seriously sangat-sangat selesa oke..
see this...


nak pashmina ni? >>klik sini<<

penghabisan stock!!!


HARGA MURAH!!!

HANYA RM15.00 SAHAJA
(tidak termasuk postage)
semenanjung RM6
sabah & sarawak RM9

SOLD OUT
3line (soft brown)
size s


3line (pink)
size L


pink
size m


pink
size m


grey
size m

tudung invos


RM18.00 (not include postage0
size: M

postage via poslaju
semenanjung: RM6
sabah & sarawak: RM9

purple

pink

SOLD OUT
grey

SOLD OUT
orange

green

tudung two tone


RM25.00
size: M

postage via poslaju
semenanjung: rm6
sabah & sarawak: rm9

SOLD OUT
maroon

pink

SOLD OUT
orange

SOLD OUT
green

tudung spider


RM20.00
size: M

dark blue

brown

SOLD OUT
i pon tak tahu warna apa ni tapi warne dia macam asam masin

purple

SOLD OUT
blue

pashmina cantik-cantik




PASHMINA POLKA DOT  (SOLD OUT)
RM15 (not include postage)

semenanjung: rm6
sabah & sarawak: rm9

purple

SOLD OUT
blue

SOLD OUT
red

SOLD OUT
black

SOLD OUT
brown



PASHMINA BUTTERFLY (SOLD OUT)
RM15 (not include postage)

semenanjung: rm6
sabah & sarawak: rm9

SOLD OUT
cream

1 AVAILABLE
pink

blue

purple


LAIN-LAIN PASHMINA
RM15 (not include postage)

semenanjung: rm6
sabah & sarawak: rm9

red

SOLD OUT
purple

brown


pink

brown

SOLD OUT
grey

pink (SOLD OUT)

purple (SOLD OUT)



 PASHMINA SPIDER
RM15 (not include postage)

semenanjung: rm6
sabah & sarawak: rm9

grey

from right:
~dark green (SOLD OUT)
~ brown
~dark purple (SOLD OUT)
~dark blue (SOLD OUT)
~grey (SOLD OUT)

Friday, July 1, 2011

Alhamdulillah

eyna bersyukur sangat ke hadrat Allah kerana akhirnya apa yang diimpikan telah jadi kenyataan...
setelah lama mengidam-ngidam nak buat bisnes akhirnya tercapai jugak...
harap langkah pertama ini adalah permulaan yang baik..
semoga family, kawan2, sedara-mara bagi sokongan yang padu dan jitu..
hehehe..