Blogger Templates

Assalamualaikum....

hai semua...
ini adalah page baru dan mungkin hanya beroperasi dua bulan ni sahaja...
(bergantung kepada keupayaan dan keinginan saya)
kat sini ada pelbagai jenis tudung express dan shawl...
so nantikan okeh???
segala kekurangan harap dimaafkan..

hope korang suka and enjoy beli disini... :)

Followers

Monday, August 15, 2011

Cotton Shawl


RM19 (INC POSTAGE)

blue

a1
a2 ~ SOLD OUT
a3 ~ SOLD OUT

brown 
1 SOLD OUT
1 AVAILABLE

dark blue

kuning/hijau

orange

SOLD OUT
purple

Two Tone Pashmina


RM15.00
postage via pos laju: rm6 semenanjung | rm9 sabah & sarawak
via pos expres: rm5

SOLD OUT
grey

pink

orange

SOLD OUT
light pink

SOLD OUT
hijau lumut

SOLD OUT
brown

peach

blue

red

New Pashmina



RM18.00
Postage via Pos Laju: RM6 semenanjung | rm9 sabah & sarawak
via pos expres: RM5

SOLD OUT
grey

hijau lumut

black polka dot

brown polkadot

brown

SOLD OUT
pink | grey

SOLD OUT
pink

Keronsang Raya 2011..


Keronsang Juntai
Buy 1 : RM7
Buy 4 & above : Free Postage





















Saturday, July 16, 2011

pakai dua inner


okeh... ada kesalahan ayat di situ... sory xperasan.. lepas dah siap baru perasan, malas dah nak edit.... saje try pakai dua inner... pelik?? but i feel awesome!! ♥ rasanye ade je jual inner mcm ni tp sy xpenah jumpe... so that why saya buat mcm ni....

*inner neck 2 xdiperlukan,, sy pakai sebab nak tutup rambut dan leher je... @ anda boleh gunakan inner neck dengan inner biasa... bergantung atas keselesaan masing2... :)

selamat mencuba (kalau nak cuba la.. hehe)

video

dapat inner di sini

inner lawa..


RM10 sahaja termsuk postage..
inner biasa...... 
just yellow still AVAILABLE

ini yang saya cuba pakai... inner warna kuning..


inner keras
SOLD OUT

inner neck... :)

Barang panas!!! baru je sampai dah terjual 3.. dapatkan cepat sementara stock masih ade!!! :)


hanya RM16 SAHAJA!!!
(termasuk postage)
just light blue and blue still AVAILABLE

Saturday, July 2, 2011

cuba pashmina


assalamualaikum...
dah tak tahu nak buat apa....
saya cuba salah satu pashmina yang saya nak jual...
seriously sangat-sangat selesa oke..
see this...


nak pashmina ni? >>klik sini<<

penghabisan stock!!!


HARGA MURAH!!!

HANYA RM15.00 SAHAJA
(tidak termasuk postage)
semenanjung RM6
sabah & sarawak RM9

SOLD OUT
3line (soft brown)
size s


3line (pink)
size L


pink
size m


pink
size m


grey
size m